Skip to main content

Novak Đoković Tara Đoković : Djokovic Wins In Front Of His Son Stefan As The Serb Explained His Daughter Ta / Novak objavio nikad viđenu fotografiju sa ćerkom tarom.

Novak Đoković Tara Đoković : Djokovic Wins In Front Of His Son Stefan As The Serb Explained His Daughter Ta / Novak objavio nikad viđenu fotografiju sa ćerkom tarom.. Srpski teniser novak đoković se plasirao u polufinale vimbldona, pošto je u četvrtfinalu savladao mađara martona fučoviča. Jesenske dane iskoristili su kako bi posjetili planinu taru, a fotografije s izleta bračni par đoković objavio je tenisač je otkrio da je upravo ljepota ove planine bila jedan od razloga zašto su jelena i on dali ime svojoj kćeri tara. Novak đoković je osvojio petu titulu na atp turniru u dubaiju posle pobede u velikom finalu nad stefanom cicipasom sa 2:0 u setovima. Đoković je dozvolio fučoviču da dođe do 15:30, ali je po uspeo da osvoji gem. Kako vi provodite vreme sa vašom decom?, upitao je novak svoje fanove.

Jelena uputila emotivnu rođendansku čestitku naslednici tari! Kod prve brejk lopte viđena je duga razmena, ali je novak prvi popustio. Kanađanin pripada grupi tenisera mlađe generacije, tek su mu 22 godine i do najvećeg uspeha u karijeri (prvo polufinale nekog grend slem. Novak đoković je nakon poraza na teniskom terenu, a koji mu nije ni malo lako pao, utehu, smiraj i opuštanje pronašao u svojoj porodici. Stefan je starije dete novaka i jelene i 22.

Djokovic So Suss Gratuliert Novak Seiner Jelena Zum Geburtstag
Djokovic So Suss Gratuliert Novak Seiner Jelena Zum Geburtstag from c.nau.ch
Sta mislite,na kom ce mestu otprilike biti novak na kraju sezone? Novak je na instagramu objavio fotografiju ćerkice tare i objasnio šta se dešava. Godine je đoković je uspeo da napravi brejk. Novak i jelena već imaju trogodišnjeg sina stefana. Đoković je sjajno otvorio meč, odmah je napravio brejk. Sve vesti na temu : Najbolji teniser sveta novak đoković titulom na mastersu u rimu oborio je još dva rekorda i dodatno se približio jednom koji odavno juri. Četvrtfinalu savladao mađara martona fučoviča sa 3:0 (6:3, 6:4, 6:4).

Najbolji teniser sveta novak đoković podelio je na društvenim mrežama delić porodične intime.

Novak je u utorak uveče izgubio od dominika tima u meču u kojem je njegov bes izašao na površinu, ali kada je spakovao reket i kročio van terena. Međutim, ono što se ponovo dešava su padovi! Novak đoković u četvrtak veče (21) igra meč za plasman. Jelena uputila emotivnu rođendansku čestitku naslednici tari! Zdobywca trofeum w 2010 roku; Kanađanin pripada grupi tenisera mlađe generacije, tek su mu 22 godine i do najvećeg uspeha u karijeri (prvo polufinale nekog grend slem. Neka im je sa srecom, pa da ih cerkica nadmasi jednog dana. Najbolji teniser sveta novak đoković plasirao se u polufinale vimbldona, pošto je u svom jubilarnom 50. Đoković piše istoriju, a još ni do finala nije došao: Jelena i tara izašle su u šetnju, a sa njima su i dobro poznata lica! Najbolji teniser sveta novak đoković danas je ispisao novu stranicu teniske istorije! Novak je na prvom mestu večne liste tenisera po broju nedelja provedenih na poziciji broj 1 (314) ispred legendi i velikana tenisa poput federera, samprasa, lendla, konorsa, nadala, mekinroa, borga, agasija… Put na grend slemovima u karijeri.

Novak i jelena već imaju trogodišnjeg sina stefana. Najbolji srpski teniser novak đoković otvoriće svojoj mezimici štedni račun na kojem će se nalaziti milion evra, a ona će tim novcem moći da raspolaže kad napuni 18 godina. Stefan se budio kao beba jedanput, a i tara isto, i to samo. Novak je u utorak uveče izgubio od dominika tima u meču u kojem je njegov bes izašao na površinu, ali kada je spakovao reket i kročio van terena. Četvoročlana porodica novaka đokovića stigla u beograd (foto).

Njegova Preslatka Mezimica Tara Ä'okovic Je Prava Malena Kopija Svog Tate Novaka Foto
Njegova Preslatka Mezimica Tara Ä'okovic Je Prava Malena Kopija Svog Tate Novaka Foto from glossy.espreso.co.rs
Novak đoković će se za svoje sedmo finale vimbldona i priliku da po treći put uzastopno osvoji nezvanično prvenstvo sveta boriti protiv denisa šapovalova. Zanimljive činjenice pred 1/4 finale vimbldona. Jelena i tara izašle su u šetnju, a sa njima su i dobro poznata lica! Četvrtfinalu savladao mađara martona fučoviča sa 3:0 (6:3, 6:4, 6:4). Najbolji teniser sveta novak đoković se danas bori za polufinale vimbldon, a rival mu je marton fučovič. Međutim, ono što se ponovo dešava su padovi! Prvu priliku je propustio posle maratonskog poena, ali je već u sledećoj prilici bio neumoljiv i sada ga fem deli od velikih 2:0. Najbolji teniser sveta novak đoković titulom na mastersu u rimu oborio je još dva rekorda i dodatno se približio jednom koji odavno juri.

Godine je đoković je uspeo da napravi brejk.

I opet je rutinski izašao na kraj sa fučovičem. Prvu priliku je propustio posle maratonskog poena, ali je već u sledećoj prilici bio neumoljiv i sada ga fem deli od velikih 2:0. Kod prve brejk lopte viđena je duga razmena, ali je novak prvi popustio. Najbolji teniser sveta novak đoković titulom na mastersu u rimu oborio je još dva rekorda i dodatno se približio jednom koji odavno juri. Novak đoković je nakon poraza na teniskom terenu, a koji mu nije ni malo lako pao, utehu, smiraj i opuštanje pronašao u svojoj porodici. Srpski teniser igra na završnom mastersu u prestonici engleske. Avgusta ove godine, što bi trebalo da mu donese 333 nedjelje na vrhu, prenosi b92. Đoković se na facebooku pohvalio kako je mala tara došla kući i zahvalio se svima na podršci hvala vam svima na porukama i čestitkama. jelena i tara su moja dva anđela, a stefan je ponosni stariji brat koji želi sudjelovati u tarinim rutinama. Najbolji srpski teniser novak đoković otvoriće svojoj mezimici štedni račun na kojem će se nalaziti milion evra, a ona će tim novcem moći da raspolaže kad napuni 18 godina. Novak đoković će se za svoje sedmo finale vimbldona i priliku da po treći put uzastopno osvoji nezvanično prvenstvo sveta boriti protiv denisa šapovalova. Četvoročlana porodica novaka đokovića stigla u beograd (foto). Novak je na prvom mestu večne liste tenisera po broju nedelja provedenih na poziciji broj 1 (314) ispred legendi i velikana tenisa poput federera, samprasa, lendla, konorsa, nadala, mekinroa, borga, agasija… Ikone, deca i tradicionalno kucanje jajima:

Srpski teniser novak đoković i njegova supruga jelena postali su u subotu roditelji devojčice, koju su nazvali tara. Put igrati polufinale vimbldona, 41. Dok novak čeka finale mastersa: Novak đoković će se za svoje sedmo finale vimbldona i priliku da po treći put uzastopno osvoji nezvanično prvenstvo sveta boriti protiv denisa šapovalova. Novak đoković nakon turnira u londonu boravi u srbiji i odmara s obitelji.

Novak Djokovics Frau Feiert Den Funften Geburtstag Von Sohn Stefan
Novak Djokovics Frau Feiert Den Funften Geburtstag Von Sohn Stefan from www.tennisworldde.com
Četvoročlana porodica novaka đokovića stigla u beograd (foto). Najbolji teniser sveta novak đoković titulom na mastersu u rimu oborio je još dva rekorda i dodatno se približio jednom koji odavno juri. Novak đoković podelio kako je sa porodicom obeležio vaskrs (foto). Avgusta ove godine, što bi trebalo da mu donese 333 nedjelje na vrhu, prenosi b92. Kod prve brejk lopte viđena je duga razmena, ali je novak prvi popustio. Najbolji teniser sveta novak đoković podelio je na društvenim mrežama delić porodične intime. Novak djokovic was born on may 22, 1987 in belgrade, serbia, yugoslavia. Uz trenutne kamate, tara će tad možda imati oko 1.45 miliona evra.

Kako vi provodite vreme sa vašom decom?, upitao je novak svoje fanove.

Novak đoković je osvojio petu titulu na atp turniru u dubaiju posle pobede u velikom finalu nad stefanom cicipasom sa 2:0 u setovima. Ikone, deca i tradicionalno kucanje jajima: U subotu se rodila tara. Nedjelju na prvom mjestu, a na toj poziciji će sigurno biti do 16. Poseban dan za porodicu đoković! Najbolji srpski teniser novak đoković otvoriće svojoj mezimici štedni račun na kojem će se nalaziti milion evra, a ona će tim novcem moći da raspolaže kad napuni 18 godina. Tara i ja se igramo sa glinom. Put igrati polufinale vimbldona, 41. Kod prve brejk lopte viđena je duga razmena, ali je novak prvi popustio. Napravio je duplu servis grešku, imao nekoliko promašaja iz forhenda i đoković to kažnjava. Istu stvar novak je učinio i za sina stefana kad se rodio. Uz trenutne kamate, tara će tad možda imati oko 1.45 miliona evra. Sve vesti na temu :

Jurim istoriju, to me motiviše novak đoković. Pri jednom izlasku na mrežu novak je proklizao i nezgodno pao, ali srećom bez velikih posledica.

Comments